top of page
Kopie van PR beeld Celine_staand_Bowie Verschuuren_edited.jpg

Reserveren

zo 26 jun

|

Tolhuistuin

Eurydice (try-out) / CINEDANS FEST

Cinedans FEST 22' presenteert in Tolhuistuin een 'probe test' van Virtual Reality opera Eurydice, waarna je feedback mag geven aan de makers om de ervaring nog beter te maken! >> Deze dag is helaas volledig uitverkocht! We zien je graag bij de voorstellingen in het najaar.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

26 jun 2022 00:00

Tolhuistuin, IJpromenade 2, 1031 KT Amsterdam, Nederland

Over

Eurydice, een afdaling in oneindigheid is een Virtual Reality opera, waarin je Eurydice volgt een eindeloos doolhof de diepte in. Een hypnotiserende reis naar een tussenruimte, tussen stof en eeuwigheid, waarin de tijd vervaagt en de wetten van de ruimte komen te vervallen.

Deze ervaring is doorlopend opgesteld en individueel te beleven in tijdslots van een half uur. Je reserveert verderop in het reserveringssysteem dus per persoon een tijdslot. Kom je met meerdere personen? Reserveer dan verschillende tijdslots na elkaar. Zorg dat je een kwartier voor aanvang van je tijdslot aanwezig bent.

De try-outs zijn te bezoeken op 17 & 30 juni in BAU en op 25 & 26 juni in Tolhuistuin in het kader van Cinedans Fest '22. ​Na afloop van de try-outs wordt je gevraagd om je ervaringen te delen met de makers, zodat ze de ervaring nog beter kunnen maken!

Alles over deze productie >>

Tickets

  • Eurydice (try-out)

    € 0,00
    Uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page